Monday, October 16, 2006

ברױט און שאָקאָלאַד

אַז גאָט גיט ברױט, געבן מענטשן פּוטער, און אַמאָל, שאָקאָלאַד. אַז מען פֿאַרגעסט אָנצוגרײטן אַ יום־טובֿ'דיקן דעזערט, איז װאַרעמע ברױט מיט שאָקאָלאַד זײער אַ גרינגע און געשמאַקע ברירה. אַקלײן ביסל זאַלץ גיט צו טעם און מאַכט זײ נישט זאַלציק.

ברױט און שאָקאָלאַד

ברױט–למשל, איטאַליענער ברױט

פּוטער, מאַסלינע בױמל, אָדער קאָקאָנוס בױמל

שאָקאָלאַד

גראָבע זאַלץ

צעשנײַדט'ץ דאָס ברױט אין דינע רעפֿטלעך און באַשמיר זײ מיט פּוטער אָדער בױמל. צעשנײַדט'ץ דעם שאָשקאָלאַד אין קלײנע שטיקלעך און שטעלט'ץ אַ פּאָר שטיקלעך שאָקאָלאַד אױף יעדעס רעפֿטל ברױט.


באַקט'ץ זײ אָפּ אין אַן אױװן אױף 350 גראַד צען אָדער פֿופֿצן מינוט. באַשיט'ץ זײ מיט אַ ביסל זאַלץ.

1 Comments:

Blogger the chocolate doctor מרת שאקאלאד said...

hi sher! the day after this went up, my folks came by and asked for chocolate sandwiches, so I made them again. Yum and yum.

11:14 PM  

Post a Comment

<< Home