געבראָטענע ברוקװעס מיט קנאָבל
געבראָטענע ברוקװעס מיט קנאָבל
2 בינטלעך (2 פֿונט) ברוקװעס
10 צײנדלעך קנאָבל
מאַסלינע בױמל
זאַלץ
װאַרעמט'ץ אָן דעם אױװן אױף 375. שײלט'ץ אָפּ די צײנדלעך קנאָבל, און צעשנײַדט'ץ זײ אױף דינע רעפֿטלעך. שנײַדט'ץ אָפּ פֿון די ברוקװעס די עקלעך און קעפּלעך, אָבער שײלט'ץ זײ ניט אָפּ. צעשנײַדט'ץ זײ אױף האַלבע־לבֿנות. זידט'ץ אײַן די ברוקװעס מיט די קנאָבל אין געזאָלצן װאַסער אַ 20-30 מינוט. דאָס װאַסער קאָנט עץ נוצן אין אַ זופּ. לײג די ברוקװעס און קנאָבל אין אַ קלײן בעקעלע און גיסט'ץ אאָן אַ ביסל מאַסלינע בױמל. באַקט'ץ זײ אָפּ אױף 375, מישט'ץ זײ אַ ביסל נאָך 15 מינוט, און באַקטץ זײ נאָך אַ 15-20 מינוט, זײ זאָלן װערן אַ ביסל ברױנלעך אױף די שפּיצן.
ברוקװע
Turnip
Labels: A garden deriv'd and defin'd שהחינו וקימנו והגיענו לזמן הזה, vegetarian Thanksgiving, Yiddish ייִדיש
0 Comments:
Post a Comment
<< Home